Home / archiefcentraal / standout reclame helpt ondernemers

standout reclame helpt ondernemers

“We waren beide net afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hier hebben we veel kennis opgedaan over traditionele en online reclame. We zien dat veel bedrijven niet alle mogelijkheden kennen en daardoor veel kansen laten liggen. Hier willen wij op inspelen.”

StandOut Reclame is een reclamebureau met een specialisatie in de online reclame. “We zien veel online mogelijkheden, maar we weten dat traditionele reclame, zoals adverteren in kranten en huis-aan-huis verspreiding, ook nog steeds werkt. Het gaat hier vooral om de combinatie van communicatiemiddelen die elkaar kunnen versterken.”

Jeroen en Jorin voeren hun werkzaamheden uit vanuit Ommen. “Momenteel werken we nog vanuit huis, maar we zijn op zoek naar een geschikte kantoorruimte in het centrum van Ommen. We bedienen klanten in heel Nederland, zo hebben we onlangs een website ontwikkeld voor een klant uit Den Haag.”

Gelijk na de oprichting konden de heren al aan de slag met een aantal leuke projecten. “Zo hebben we pas afgelopen week onze eigen website kunnen lanceren, omdat we gewoonweg te druk waren.”

Om de ondernemers te helpen, houden de Jonge ondernemers op hun website www.standoutreclame.nl een blog bij, waar regelmatig handige en inspirerende artikelen verschijnen, vol met tips en advies voor ondernemers. “Daarnaast hebben we op onze website een paar uitgelichte projecten, en uitleg over onze diensten.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.