Home / archiefcentraal / snertloop bij sv nieuwleusen

snertloop bij sv nieuwleusen

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert de Supportersvereniging van S.V. Nieuwleusen in samenwerking met Bos Bedden Loopgroep AG ’85 de Snertloop. Deze prestatieloop voor jong en oud is op zaterdag 5 januari en staat open voor iedereen. Vorig jaar namen ruim honderd hardlopers deel aan deze prestatieloop. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 en 10 kilometer.

De start op sportpark Het Klaverblad is om 14.00 uur. Inschrijven kan vanaf 13.15 uur tot tien minuten voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Het parcours gaat over ronden van 2,5 km en gaat onder meer door de nieuwbouwwijk Westerbouwlanden Noord.

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een parcours van ruim één kilometer uitgezet. Deelname hieraan is gratis. Voor wandelaars zijn er prachtige routes uitgezet van 5 en 10 km. Zij kunnen starten vanaf 13.00 uur. Na afloop is er voor iedereen een kop heerlijke snert.

Voor de winnaars zijn prijzen beschikbaar gesteld. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

De opbrengst van de Snertloop komt ten goede aan het nog te realiseren pannaveld van S.V. Nieuwleusen.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.