sloop gemeentehuis gaat verder

In Dalfsen gaat de sloop van het oude gemeentehuis onverminderd verder. Hoewel hier pas in een latere fase tijdens het Waterfrontproject gebouwd wordt, koos Dalfsen ervoor om het oude gebouw nu al op te ruimen. Dat is handig in verband met werkzaamheden tijdens de eerste fase. In januari 2013 moet de sloop afgerond zijn. Alleen de Witte Villa en de oude cichoreifabriek blijven staan.

Onze fotograaf Johan Bokma nam weer een kijkje.

“Op de plek van het oude gemeentehuis wordt pas in een latere fase gebouwd, maar toch gaat het gebouw nu al tegen de vlakte,” liet burgemeester Noten onlangs weten. Volgens de burgemeester is dat handig in verband met de werkzaamheden in de eerste fase van het Waterfrontproject, maar ook uit esthetisch oogpunt kan het volgens hem geen kwaad. “Het is nu echt de lelijkste plek van het dorp.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.