Home / archiefcentraal / sint veilig geland bij baron van dedemschool

sint veilig geland bij baron van dedemschool

Sinterklaas is vanmorgen veilig geland bij de christelijke Daltonschool A. Baron van Dedem in buurtschap Emmen bij Dalfsen. Terwijl de kinderen in school nog de laatste Sinterklaasliederen oefenden, landde in het weiland naast de school het zweefvliegtuig met de goedheiligman.

Sint was bij dag en dauw vertrokken vanaf Aeroclub Lemelerveld om toch tijdig op zijn afspraak in Emmen te kunnen zijn. Omdat er alleen van een tweezitter gebruik gemaakt kon worden, moest de tweede Piet zich tijdens de vlucht aan de buitenzijde van het vliegtuig vasthouden. Totaal verkleumd kwam hij de kinderen uit school ophalen om Sint en de Vliegpiet te verwelkomen. Aansluitend volgde in de hal van de school een gezellig sinterklaasfeest, waarbij ook veel ouders aanwezig waren. De A. Baron van Dedemschool telt inmiddels bijna 70 leerlingen en staat naast het Daltononderwijs ook bekend om de hoge ouderbetrokkenheid.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.