Home / archiefcentraal / serious request plop quiz bij reimink

serious request plop quiz bij reimink

. Samen met vrienden, kennissen of collega’s kan in teams worden meegedaan aan deze quiz. Het doel is natuurlijk om deze avond zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Glazen Huis actie in Enschede.

Naast de speciale blikken die Grolsch voor 3FM Serious Request in de markt zet, organiseert de brouwer samen met haar horecaklanten middels de P(L)OP Quiz een bijzondere inzamelactie. Voor deelname aan de P(L)OP Quiz gaat van elke Grolsch horecagelegenheid 50 euro naar het goede doel. Daarnaast kan iedere deelnemende horecagelegenheid gedurende de quiz-avond op eigen initiatief extra geld inzamelen, bijvoorbeeld door geld te vragen van gasten voor deelname aan de quiz.

Edwin Blom, Directeur Verkoop Koninklijke Grolsch: “We hopen met deze 3FM Serious Request P(L)OP Quiz zoveel mogelijk mensen naar de horeca te trekken. Het zou geweldig zijn om die avond samen met horecapartners én consumenten een mooi bedrag in te zamelen voor de Glazen huis actie in Enschede.”

Tijdens de P(L)OP Quiz wordt in vijf spannende rondes de popmuziekkennis van de verschillende teams getest. Uiteraard is er voor het winnende team een unieke prijs beschikbaar. De exacte aanvangstijden zijn op te vragen bij de betreffende horecagelegenheid.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.