Home / archiefcentraal / sercodak wint topper in amsterdam

sercodak wint topper in amsterdam

Na een goede start van Dalfsen kwam Amsterdam terug tot 5-5, maar daarmee was het verzet van de hoofdstedelingen ook meteen gebroken. Bij rust leidde Sercodak al met 10-17 en die voorsprong kwam in het tweede deel niet meer in gevaar.

Na een uiterst succesvol jaar met de landstitel, de beker, de supercup en een mooi avontuur in Europa, mogen de dames nu gaan genieten van hun kerstvakantie. Op 5 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Vlug en Lenig.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.