Home / archiefcentraal / schaker stef valk tweede op zijn eerste toernooi

schaker stef valk tweede op zijn eerste toernooi

Stef Valk , een van de jongste schakers van Het Zwarte Paard uit Ommen, behaalde een verdienstelijke tweede plaats tijdens het jeugdschaaktoernooi in Almelo. Stef schaakt nog pas een half jaar bij HZP en deed voor het eerst mee aan een toernooi in de Overijsselse Schaak Grand Prix reeks. De eerste partij verloor Stef volkomen overmand door de toernooispanning, hierna volgde een prachtige remise waarna er maar liefst 4 partijen op rij gewonnen werden.

In zijn laatste partij werd de tegenstander door Stef enigszins onderschat, de tegenstander bleek taaier dan gedacht maar Stef kon uiteindelijk afwikkelen naar een remise. Het gevolg een onverwachte 2e plaats en een mooie beker en een Stef die helemaal in de mood is voor het volgende toernooi.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.