Home / archiefcentraal / sallands cross circuit doet ommen aan

sallands cross circuit doet ommen aan

Het Sallands Cross Circuit wordt komend weekend in Ommen gehouden. De regionale crosscompetitie wordt op zaterdag 8 december door ACO van Elderen georganiseerd. Vanaf de atletiekbaan op sportpark Westbroek zullen er verschillende afstanden van start gaan. Spikes zijn toegestaan en het parcours gaat grotendeels door het Ommerbos.

Om 13:00 is er voor de jeugd de 1.5 km. Een kwartier later start de 3 km. Om 13:45 vertrekken de lopers voor de 5 km en als afsluiting is er de 10 km om 14:30. In het clubgebouw van ACO van Elderen is douche- en kleedgelegenheid. Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl, of op de dag zelf in het clubgebouw van ACO van Elderen. De 3, 5 en 10 kilometer doen mee voor het Sallands Cross Circuit, deze tellen niet mee voor de ACO boslopen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.