Home / archiefcentraal / ruitensproeiervloeistof is nu goeie handel

ruitensproeiervloeistof is nu goeie handel

“Vanmorgen had ik het palet nog helemaal vol staan, kort voor de avondspits ben ik bijna los.” Aldus de trotse eigenaar die zijn min of meer gokbeleid deze week beloond ziet worden. “Het was buiten 15 graden toen ik een aanbieding zag, dus heb ik maar een paar palets tegelijk ingeslagen. Dus helemaal los ben ook weer niet, morgen staat die palet naast de entree gewoon weer vrolijk vol. Dit soort weer op een door de weekse dag, dat moet ik hebben, dan kopen ze de vloeistof bij de pomp, in het weekend gaan ze naar de bouwmarkten.”

We kregen ook nog een tip mee: “let er op dat je ruitenvloeistof met antivries koopt die 20 graden vorst aankan. Want 15 graden onder nul heb je maar zo te pakken. Helemaal als je gaat rijden, dan wordt die vloeistof onder de kap natuurlijk nog kouder. Deze bij mij voor de deur, die kan gegarandeerd tot 20 graden onder nul.” Zeker weten? “Ja, ik heb het thuis in de vriezer uitgeprobeerd.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.