pvda viert verbinding lveld dalfsen

Sindsdien is er veel overleg geweest tussen de partij, provincie, gemeente en vervoerder Syntus. De lijndienst is hier het resultaat van. PvdA’ers zullen precent zijn bij de bushalte om zeven uur ’s ochtends om de eerste reizigers te trakteren en uit te zwaaien. De PvdA zal op een later moment een symposium over het thema openbaar vervoer, mobiliteit en duurzaamheid organiseren. Voor het symposium worden ook vertegenwoordigers van Plaatselijk Belang, de Lemelerveldse ondernemers en andere belangstellenden uitgenodigd. Zij kunnen meedoen aan de discussie.

De partij bedacht een ludieke fotoactie. Maandagochtend zal er bij de bushalte in Lemelerveld een enorme papieren bus staan. Reizigers kunnen zich laten fotograferen met hun gezicht door de opening van de bus. Door de foto op Facebook te plaatsen, en jezelf te taggen, maken deelnemers kans op enkele prijzen. Aan het eind van de dag zal een jury de drie meest ludieke en originele foto’s uitzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.