puntendeling sv nieuwleusen in den ham

Na een week van geen voetbal en de week waarin bekend werd dat trainer Hans Roeland na dit seizoen S.V. Nieuwleusen gaat verlaten moesten de oranjehemden het opnemen tegen V.V. Den Ham.

Gezien de stand op de ranglijst was punten halen voor S.V. Nieuwleusen noodzakelijk. Na een boeiende wedstrijd was puntendeling een feit, 1-1.

Na een lange afwezigheid begon S.V. Nieuwleusen vanmiddag met Jori Koerhuis in het doel.

Een vroege goal van Den Ham in de 6e minuut gaf het startsein voor een enerverende voetbalmiddag. Uitgerekend de altijd goedkeepende Jori Koerhuis schatte een afstandschot van Gerjan Blekkenhorst volledig verkeerd in en zag de bal via zijn handen in het doel verdwijnen 1-0. Na deze snelle 1-0 ging Den Ham opzoek naar meer en S.V. Nieuwleusen naar de gelijkmaker, wat resulteerde in de nodige kansen over en weer. In de 40e minuut was het Carlo Harink die zich goed wist vrij te maken van zijn man, en kopte de1-1 binnen achter doelman Henri Nieuwenhuis van Den Ham.

Na de rust hetzelfde beeld, beide ploegen die gingen voor de winst. S.V. Nieuwleusen probeerde door soms goed verzorgd voetbal het Den Ham moeilijk te maken, en Den Ham dat via goed uitgespeelde counters het de defensie van S.V. Nieuwleusen soms heel lastig maakte. Beide doelmannen moesten ook enkele keren in actie komen om hun doel verder schoon te houden, soms met hulp van de medespelers wanneer die de bal van lijn wist te halen.

De trainers van beide ploegen probeerden door verse krachten de wedstrijd nog naar hun hand te zetten, maar ook dit mocht niet baten. Na 90 minuten boeiend voetbal een terechte uitslag op het scorebord van 1-1. Volgende week zaterdag speelt S.V. Nieuwleusen de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen de CJV-ers.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

Doel: Jori Koerhuis. Verdediging: Robbert Veenstra, Rob Muller, Martin Jansen, Rob Goutbeek. Middenveld: Erwin Goutbeek (66e Douwe Kant), Erik Uitslag (76e Steven Visscher), Rick Jansen Aanval: Tom Odink, Erik Mostert, Carlo Harink (69e Bas Evenboer)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.