proefreisje met de ov chipkaart voor ouderen

Ouderen hebben donderdag 13 december geoefend met de OV-chipkaart. Er werd gereisd met de nieuwe trein naar Zwolle en met de bus terug naar Dalfsen. De begeleiding was in handen van de heren Nouwen en van Dam, die als vrijwillige OV-ambassadeurs van de Provincie Overijssel uitleg gaven.

In het kader van Mobiliteit op Maat heeft Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen deze activiteit georganiseerd omdat het mobiel blijven en het zelfstandig reizen van groot belang is voor iedereen.

Aan deze ochtend hebben 12 mensen deelgenomen en er was uitgebreid aandacht voor alle persoonlijke vragen die mensen hadden. Als mensen na het lezen van dit artikel denken “was ik daar maar bij geweest” dan kan nog een keer een oefenbijeenkomst georganiseerd worden in samenwerking met de Provincie Overijssel.

In dat geval kunt u zich melden bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen: 0529-434570 of welzijnouderendalfsen@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.