oude mobieltjes voor hospicevrienden

“ABN-AMRO was jaren één van de hoofd sponsoren van het mobieltjes werpen in Hardenberg en zij leverden ook telkens weer een bijdrage middels de bij De Bank ingezamelde oude mobiele telefoons” zegt Aad Kolthof, organisator van het mobieltjes werpen en penningmeester van de St. Vrienden. “Gerja Dekker van de ABN-AMRO bleef wel doorgaan met het inzamelen van de oude mobieltjes. Begin november belde ze me hierover op…”

“Wij vinden het hospice gewoon zo’n goed initiatief dat we ook dit jaar weer veel mobieltjes voor het hospice hebben ingezameld” zegt ze. Vriendenvoorzitter Gerrit Jan Smit is hier heel erg blij mee. “Oude mobieltjes vertegenwoordigen nog een restwaarde dus wij kunnen van deze telefoontjes weer mooi geld maken” glundert hij.

Eind november kwam Gerja naar Dalfsen om daar maar liefst 200 oude mobieltjes te komen aanbieden en tegelijkertijd ook het nieuwe hospice ´t Huis De Pastorie van de Hospice Groep VechtZathe te komen bekijken. Ze was onder de indruk. “Tsjonge, wat een prachtig pand is dit en wat is het sfeervol ingericht.”

“Vanuit Hardenberg voelen we ons uiteraard ook verbonden met het hospice in Dalfsen” zegt Gerrit Jan. “Daarom hebben we besloten dat we de ‘mobiele’ opbrengst gaan delen met de zojuist opgerichte St. Vrienden van het hospice in Dalfsen.”

“Prachtig dat jullie de opbrengst met elkaar willen delen” zegt Gerja. “Op die manier laat je zien dat je ook onderling als Vrienden elkaar wilt steunen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.