Home / archiefcentraal / open huisdagen bij lmb veldman

open huisdagen bij lmb veldman

Bij LMB Veldman in Mariënheem worden weer de traditionele open huisdagen gehouden. Al jarenlang wordt tussen kerst en oud en nieuw open huis gehouden in Mariënheem. Tijdens deze dagen is iedereen welkom om eens even een kijkje te komen nemen.

Na weer een enerverend jaar de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer eens even terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat het komende jaar brengen gaat. Er is van alles te bekijken. Van de kleinste zitmaaiers tot tractoren van meer dan 300 pk. Ook is er een groot assortiment te vinden van gebruikt materiaal.

Zowel op tuin-, park- en landbouwgebied is er een grote keuze. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog te profiteren van de eindejaarsaanbiedingen die nog tot 31 december van toepassing zijn. Via deze open huisdagen wil LMB Veldman iedereen bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen en hoopt dan ook de goede relaties voort te kunnen blijven zetten.

Iedereen is welkom op vrijdag 28 en zaterdag 29 december van 10.00 tot 17.00 uur aan de Hellendoornseweg 54 in Mariënheem. De koffie en oliebollen staan klaar. Het bedrijf wenst iedereen een voorspoedig 2013 toe.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.