Home / archiefcentraal / nieuwleusen loopt uit voor kerstmarkt

nieuwleusen loopt uit voor kerstmarkt

Van 17.00 tot 21.00 uur konden bezoekers de kerstsfeer proeven bij de ruim zestig kramen die stonden opgesteld op de Grote Markt, de parkeerplaats naast Supermarkt Plus Bakker en het plein bij Café ’t Witte Peerd. Het evenement werd vier jaar geleden voor het eerst georganiseerd en werd toen meteen een groot succes. De voorgaande vier edities trokken duizenden bezoekers aan uit het gehele land.

Het gebied van de kerstmarkt was sfeervol aangekleed met kerstbomen, kerststerren en andere toepasselijke versieringen. ’s Avonds werd het evenement verlicht met vuurkorven, waxinelichtjes. De kerstman kwam vanzelfsprekend langs en ook de horeca zorgde voor passende hapjes en drankjes, zoals een broodje ham of glühwein.

Muziek-, toneel- en zang- en dansverenigingen verzorgden beurtelings optredens op de diverse podia die op verschillende plaatsen langs de route stonden opgesteld. Daarnaast waren er enkele honderden vrijwilligers uit de plaatselijke gemeenschap in touw.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.