Home / archiefcentraal / nieuwjaarsbijeenkomst van vno ncw

nieuwjaarsbijeenkomst van vno ncw

De lezing van Henk de Velde draagt de titel “Terugkomen is niet hetzelfde als blijven”. Hij heeft al veel reizen gemaakt en geen van alle waren het vakanties. Elke reis had een doel. De laatste keer had hij gezegd niet terug te zullen komen, maar onderweg liep hij op tegen een muur in zichzelf, zoals hij dat noemt. Daarom nam hij het besluit toch terug te keren. Tijdens zijn soloreizen kwam De Velde regelmatig in zwaar weer en moest hij alleen en op dat moment besluiten nemen, leiding geven aan zichzelf.

De ondernemer anno nu verkeert van tijd tot tijd in vergelijkbare situaties. Ondernemen is onderhevig aan voortdurende veranderingen. Daarom wil De Velde je meenemen op zijn reizen en de noodzaak tot verandering laten zien. De ene keer moet je anticiperen op zaken die je ziet aankomen, maar een andere keer moet je ineens snel reageren op onverwachte gebeurtenissen. Steeds weer een nieuwe richting, steeds weer een nieuw doel.

Jur Zandbergen, voorzitter van VNO-NCW Noordoost-Overijssel, zal het formele deel van de Nieuwjaarsbijeenkomst afsluiten en je uitnodigen voor het informele deel. Dan zal ook het glas geheven worden op 2013, waarna het hapjesbuffet klaar zal staan en er de gelegenheid om de collega-ondernemers het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

Het volledige programma in het Mooirivier Congreshotel in Dalfsen op 10 januari ziet er als volgt uit:

16.30 – 17.00 uur Ontvangst in de Hollandzaal met koffie/thee

17.00 – 17.10 uur Opening door voorzitter Jacco Vonhof, voorzitter VNO-NCW IJsseldelta

17.10 – 18.10 uur Lezing door Henk de Velde, zeezeiler en poolreiziger

18.10 – 18.20 uur Afsluiting door Jur Zandbergen, voorzitter VNO-NCW Noordoost-Overijssel

18.20 – 18.30 uur Henk de Velde signeert in de ontvangsthal zijn boeken/DVD’s

(ter plekke te koop)

18.30 – 20.00 uur Netwerkborrel en hapjesbuffet

Aanmelden kan via via e-mail Ledennet of via e-mail bij Marleen Koldenhof: koldenhof@vno-ncwmidden.nl In verband met de grote belangstelling voor deze bijeenkomst kun je maximaal één introducé aanmelden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.