mevrouw van calker eerste winnaar reggefiber

Reggefiber heeft in Dalfsen de eerste iPad verloot. De gelukkige winnaar heeft een glasvezelabonnement afgesloten bij één van de serviceproviders. Daarmee maakte zij kans op één van de drie iPads.

Mevrouw van Calker is erg blij met haar iPad. Zij kan nu razendsnel gebruik maken van internet op haar nieuwe iPad. Er zijn nog twee verlotingen, namelijk op 21 december en 18 januari. Inwoners van Dalfsen en Lemelerveld maken dus nog twee keer kans op een iPad als zij een abonnement afsluiten.

Glasvezel is het meest geavanceerde en modernste communicatienetwerk. Naast een supersnelle verbinding voor internet, telefonie en tv/radio, biedt glasvezel nog veel meer. Diensten als zorg op afstand, thuiswerken, interactieve cursussen, beveiliging op afstand en multimediaal onderwijs zijn met glasvezel nu al binnen handbereik. Wat de toekomst ook brengt, met glasvezel in een woning zijn bewoners er zeker klaar voor!

Reggefiber heeft in Dalfsen een glasvezelwinkel aan de Wilhelminastraat 8. Hier kunnen inwoners terecht met al hun vragen over de nieuwe infrastructuur. Men kan zich er uiteraard ook inschrijven voor een glasvezelabonnement. Op www.eindelijkglasvezel.nl/dalfsen is meer informatie, de exacte locatie en de openingstijden van de glasvezelwinkel te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.