meester rieks neemt afscheid van wegwijzer

Meester Rieks Folkerts heeft donderdagochtend 13 december afscheid genomen van De Wegwijzer. Na ruim 40 dienstjaren stopt hij ermee en gaat van de welverdiende rust genieten.

“Meester Rieks werd vanmorgen opgehaald in een Fiat 500 en op het plein toegezongen door alle leerlingen,” vertelt directeur Willem Cornelisse. “Daarna kreeg hij cadeau’s van de kinderen aangeboden. Vervolgens ging hij samen met zijn vrouw de klassen rond in een “Tour de Meester Rieks”. In iedere klas kregen ze gedurende 15 minuten een zeer afwisselend programma voorgeschoteld.”

Cornelisse vervolgt: “Meester Rieks Folkerts was een markante persoonlijkheid, een leerkracht die veel voor de school heeft betekend. Door zijn geweldige inzet, kennis van zaken en mensenkennis wist hij diverse zaken uitermate goed aan te sturen. Als ICT-er heeft hij indertijd het hele computergebeuren op de Wegwijzer een enorme ‘boost’ gegeven. En als bovenbouwco√∂rdinator wist hij ook in het management zijn talenten te ontplooien en de school aan te sturen op diverse vlakken. Een zeer gewaardeerde collega dus, die we veel plezier toewensen in de komende jaren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.