Home / archiefcentraal / mats lammertink wint in boxtel

mats lammertink wint in boxtel

In Oldebroek stond alweer de 5e wedstrijd meetellend voor de wintercompetitie op het programma. De gebroeders Van de Kruisweg reden in hun eigen woonplaats wederom een sterke wedstrijd. Raymond ging met de winst naar huis en Dennis finishte als 3e.

Mats Lammertink kwam tijdens de Nationale veldrit in Woerden al snel de pechduivel tegen. Bij de start brak zijn ketting en Mats was genoodzaakt de eerste meters van de wedstrijd te lopen naar de materiaalpost om daar zijn fiets te wisselen. Met grote achterstand en een nieuwe fiets begon hij aan een inhaalrace. Mats passeerde uiteindelijk als 9e de eindstreep.

Twee dagen later stond voor Mats in Boxtel de volgende Nationale cross op de agenda. Deze keer ging het hem aanzienlijk beter af. Op een extreem modderige omloop liet Mats zien in goede vorm te verkeren. Al vroeg in de wedstrijd reed hij weg van de rest en kwam solo als winnaar over de finish.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.