marienberg krijgt met punt te weinig

Mariënberg speelde dit weekend gelijk tegen CSV ’28. De stand bleef op 0-0 staan. Alfred Dorgelo stuurde ons onderstaand verslag.

“Als je vooraf wist wat je achteraf na negentig koude minuten ondertussen weet hadden de ploegen van Mariënberg en CSV’28 mooi in de roodzwarte kantine kunnen plaatsnemen. Lekker knus met de oortjes tegen het warme kacheltje aan en de muziekcomputer die alvast de beste hits uit de top2000 uit de speakers knalt. Jägermeistertje erbij, Flesje Grolsch indien gewenst, Potje Scrabbelen, Rummikubben of een ouderwets potje klaverjassen. Want het was koud en in het eerste bedrijf was het niet bijster troef in het veld.

Zowel de thuisploeg als onze gasten uit Zwolle, die samen met hun dameselftal naar het Westerpark waren afgereisd, hadden weinig in de spreekwoordelijke melk te brokkelen. Na rust was het meer genieten en vooral aan de kant van de kantine. Mariënberg kreeg namelijk enkele beste kansen.

Eerst haalde Matthijs Kremer namens CSV’28 ternauwernood de bal van de lijn, hij voorkwam een zekere 1-0 van Rolf Hofsink, die gelukkig na weken blessureleed weer kon acteren binnen de witte kalklijnen.Even later stond de linkerstaander succes in de weg, wederom was Rolf Hofsink de afzender. De paal een vervelende sta-in-de-weg.

De rebound leek alsnog de verdiende voorsprong op te leveren. Han Bouwhuis schoot op de vijandelijke goal maar Oumar Sylla wist met meer kunst- dan vliegwerk de 100% kans te verijdelen met behulp van de lat boven hem.Het was zo’n tweede helft, wie er zou scoren zou ook de drie punten in de knip hebben.CSV’28 had minder punten om te overleggen, enkele aanvallen liepen wel maar meestal voor de zestien van Chris Regeling dood.

Jammer is de conclusie na anderhalf uur ballen, nu waren drie punten op zijn plek geweest maar miste de thuisploeg het beetje geluk en was winst op basis van de tweede helft verdiend geweest.Ach ja, zo lang ze nog bier brouwen, Sinterklaas elk jaar nog de oversteek maakt uit Madrid en wij nog veule wille en Skik uit de muziekcomputer kunnen toveren is het nog niet zo slecht met ons gesteld. Man van de wedstrijd werd A1-junior Frankie Pullen die in het tweede bedrijf zijn kwaliteiten ten toon spreidde en unaniem door Eric v/d Vegt en Arend (Breur) Lotterman tot man van de wedstrijd werd verkozen. (Waarvoor dank heren).”

Opstelling: Chris Regeling, Kris Noeverman, Erik Huibers, Arjan Peters, Edwin Hofsink, Micheal Zweers, Han Bouwhuis, Niek Noeverman, Ruud Woelderink (61. Jaap Hofman), Frankie Pullen, Rolf Hofsink.

Man v/d Wedstrijd: Frank Pullen (verkozen door Mv/d W-commissie Eric v/d Vegt en Arend Lotterman)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.