maaltijd voor senioren bij het roode hert

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt iedere laatste zondag van de maand een gezellige warme maaltijd voor senioren. De eerstvolgende datum is zondag 30 december 2012. De maaltijd wordt gehouden in hotel-restaurant het Roode Hert en bestaat uit soep en een hoofdgerecht.

Om 13.00 uur zijn deelnemers van harte welkom bij het Roode Hert, Hessenweg te Dalfsen. De onkosten bedragen 10 euro per persoon, exclusief drankjes. De maaltijd is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. Opgeven voor deze maaltijd tot donderdag 27 december 2012, 12.00 uur: dit keer niet via Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, maar via het Roode Hert, Hessenweg 41, 0529-433043.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.