Home / archiefcentraal / maaltijd voor senioren bij het roode hert

maaltijd voor senioren bij het roode hert

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt iedere laatste zondag van de maand een gezellige warme maaltijd voor senioren. De eerstvolgende datum is zondag 30 december 2012. De maaltijd wordt gehouden in hotel-restaurant het Roode Hert en bestaat uit soep en een hoofdgerecht.

Om 13.00 uur zijn deelnemers van harte welkom bij het Roode Hert, Hessenweg te Dalfsen. De onkosten bedragen 10 euro per persoon, exclusief drankjes. De maaltijd is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. Opgeven voor deze maaltijd tot donderdag 27 december 2012, 12.00 uur: dit keer niet via Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, maar via het Roode Hert, Hessenweg 41, 0529-433043.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.