Home / archiefcentraal / lid stokvisdennen gewestelijk kampioen

lid stokvisdennen gewestelijk kampioen

Het podium zag behoorlijk oranje, want naast Rens stond Niels Wennemars. Hij is nog maar kort lid van de Stokvisdennen, maar liet met zijn derde plek zien dat hij al langer schaatst dan hij lid is. Broer Joep, D-pupil, moest dit keer het onderspit delven voor zijn eeuwige rivaal Chris Fredriks en werd tweede. Hij schaatste wel de snelste 300 meter van de twee, met 32,05, en zette daarmee ook dit clubrecord op zijn naam. Door een iets mindere tweede 300 kwam hij slechts 0,2 seconden te kort voor de overwinning.

Mees Hulst schaatste in deze categorie naar een heel mooie vierde plaats. Nog een zeer verdiende vierde plaats was er bij de oudste pupillen voor Sam van Hulzen. Hij zette al weer twee fraaie pr’s neer met 49.09 op de 500 meter en 1:09.20 op de 700. Pr’s waren er ook voor Lars Marsman, Robbin Besten, Maxim van Marle, Sjoerd Plat en Jelle Bootsveld. De meisjes schaatsen 9 februari hun kampioenschap in Enschede.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.