lessons and carols met jongenskoor dalfsen

Ook dit jaar verzorgt het Jongenskoor Dalfsen weer uitvoeringen van het bekende Festival of Lessons and Carols. Een feest van lezingen en liederen rondom het kerstevangelie. Prachtige carols en sfeervolle hymns, afgewisseld door Engelse lezingen. De grote kerk in Dalfsen is weer het podium voor deze traditie.

Op vrijdag 21 december wordt in Dalfsen het Festival of Lessons and Carols uitgevoerd, ook dit jaar weer twee keer. Om 16.30 uur en om 20.00 uur is de kerk sfeervol verlicht en komen de jongens al zingend binnen. Mooie meerstemmige muziek, gezongen door de jongenssopranen en de begeleidende mannengroep.

Arjan de Jonge is de vaste begeleider op het orgel. De lezingen worden verzorgd door Keimpe Keuning. Henk Ophoff is dirigent en hij is er trots op dat zijn jongensgroep, voor een deel weer nieuwe zangers, weer kans ziet om kwalitatief goede muziek neer te zetten.

De toegang is net als vorig jaar gratis. Er wordt bij de uitgang gecollecteerd. Als u er dit jaar bij wilt zijn, kom dan op tijd, want vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.