Home / archiefcentraal / laatste kaarten voor kerststalwandeltocht

laatste kaarten voor kerststalwandeltocht

Op tweede Kerstdag organiseert de Activiteitencommissie Vilsteren opnieuw de Levende Kerststalwandeltocht. Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang tijdens de kaartverkoop. Al ruim voor 13.30 uur stond er een rij mensen voor het parochiehuis om een kaartje te bemachtigen.

Ondanks de grote belangstelling zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Hiervoor kunt u bellen met G. en I. Rietman: 0529-458584. De kaarten kosten 4,50 euro per stuk. De opbrengsten gaan naar het restauratiefonds van de Willibrordus kerk in Vilsteren.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.