koppel weitkamp stopt met lindenbergh

Het besluit volgde uit het hebben van veel ideeën, maar het gebrek aan tijd om deze uit te voeren. Daarnaast was het na 11 jaar ook wel mooi geweest. “Op een gegeven moment heb je het wel gezien en wil je die extra dingetjes die je altijd al wou doen, ook echt gaan doen.” Volgens Harriët is alles voor een mooi arrangement in de omgeving aanwezig. “Een overnachting, bezorging van ontbijt, golfen, workshops vanuit het atelier, het is allemaal binnen handbereik. Ook de omgeving met de mooie natuur leent zich voor verschillende activiteiten. Vanuit De Wilde Roos gaan we ons hiermee bezighouden. Een hele nieuwe uitdaging dus.”

Het koppel blijft het aanspreekpunt voor de recreatieve verhuur. “Dit doen wij op een erg persoonlijke manier en dit gaan wij aanvullen met kwaliteitsarrangementen. Deze manier werkt, want het park is afgelopen jaar niet voor niets uitgeroepen tot nummer 8 van Nederland.”

Op 15 december vindt het officiële afscheidsmoment plaats. Momenteel wordt er goed gekeken naar een manier om het beheer van het park een vervolg te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.