kinderen het palet vullen kleurrijke schoendozen

Van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau: Schoenmaatjes is dé kans voor kinderen om iets concreets te doen voor kansarme leeftijdsgenootjes wereldwijd. Ook leerlingen van Basisschool Het Palet hebben meegedaan aan dit project en vele schoenendozen gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed.

“Het is van belang dat onze leerlingen weten dat we ons gelukkig mogen prijzen om te leven in een land als Nederland, en dat er in de wereld vele kinderen zijn die een steuntje verdienen”, aldus coördinator van het project Monique Goudkamp.

De schoenendozen worden verzonden naar landen als Ghana, Irak, Malawi en Oeganda. De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen, opvangcentra voor straatkinderen etc.

Wie zich aan het oriënteren is voor de schoolkeus voor zijn of haar kinderen, is welkom op de open ochtend van woensdag 12 december. Tussen 9 en 12 uur kunnen ouders kennis maken met de school en haar leerkrachten. De koffie staat klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.