kersttentoonstelling museum palthehof

Ook dit jaar houdt museum Palthehof in Nieuwleusen in de laatste week van het jaar weer een kersttentoonstelling. Het onderwerp is Platenhoezen.

U kent ze nog wel, de hoezen van LP’s, de bakelieten schijf uit de vorige eeuw. Rob de Nijs, Beatles, Rolling Stones, Robert Stoltz, Frank Sinatra, Anneke Grönloh, Conny Froboess, Adamo, Kermisklanten en noem maar op. Allemaal zaten de grote zwarte schijven in evenzoveel fraaie hoezen; pure nostalgie!

Uit een grote verzameling platenhoezen is op de tentoonstelling een mooie selectie te zien van allerlei artiesten. De kersttentoonstelling is geopend op woensdag 26, donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december 2012, telkens van 13.30 en 16.30 uur. De entree bedraagt 1,50 euro per persoon en daarbij is een kop koffie inbegrepen.

Deelnemers aan de kerstwandeling op 26 december hebben op die dag op vertoon van de routebeschrijving gratis entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.