kerstswing in voor het goede doel

Kinderkoor de Muzieksleutels en tienerkoor All Singing Stars laten van zich horen tijdens een KerstSwing-in voor het Ndala Hospital in Tanzania. Na het succes van de musical Sister Act wagen ze zich nu aan een echt kerstconcert.

De RK St. Brigrittakerk in Ommen is al jaren verbonden met het Ndala Hospital in Tanzania. In januari 2013 is het 50 jaar geleden dat de Zusters van Liefde van St. Charles de Borromeo, beter bekend als de Zusters onder de Bogen van Maastricht, de daar gevestigde gezondheidspost overnamen en het lieten uitgroeien tot een heus ziekenhuis. Het missie ziekenhuis biedt niet alleen de noodzakelijke gezondheidszorg ter plaatse, maar trainen ook mensen voor banen in de gezondheidszorg en leiden medische assistenten en verpleegsters op die in de toekomst werkzaam zullen zijn in eigen land.

Om deze mijlpaal te vieren en dit belangrijke doel te steunen, willen de beide koren geld inzamelen door middel van een KerstSwing-in, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Ndala Hospital. “De kinderen zijn zeer enthousiast en niet alleen de liedjes worden ingestudeerd maar ook een openingsdans. We willen een bijzondere kerstboodschap brengen en hopen natuurlijk op veel publiek”, aldus Doret Bakker, dirigente van beide koren.

De KerstSwing-in is op vrijdag 14 december om 19.30 tot 21.00 uur in de RK St. Brigittakerk aan de Nering Bögelstraat 1. “De entree is gratis, maar neem wel je portemonnee mee, want een gulle gift tijdens de speciale collecte wordt zeer op prijs gesteld”, voegt pianist Jeannet ter Haar toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.