jongens asc turnen in de prijzen

De jongensselectie turnen van ASC Gym & Dance won verschillende prijzen tijdens een wedstrijd van de regio Overijssel. De jongens van 7 tot 11 jaar turnden een meerkamp op zes toestellen; de totaalscore van de oefeningen gold voor het klassement.

De zes deelnemers van de ASC-selectie leverden een knappe prestatie. De jongste deelnemer uit Dalfsen, Tristan Rumengan, turnde als 7-jarige een goede 4e plek bij de benjamins niveau 15. Daan de Jong werd vijfde bij de pupillen niveau 11. Merijn den Dunnen en Chris de Jong kwamen uit in instapniveau 12 en haalden het podium met respectievelijk een tweede en derde plek. Donald Stappenbelt en Syb Gjaltema turnden hun eerste echte wedstrijd op instapniveau 13. Donald veroverde brons en Syb ging met de gouden plak naar huis.

De ASC-ers blonken uit in de keurig nette uitvoering van de oefeningen. Een verdienste van trainster Rianne Zwep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.