installatietechniek groen deelt uit

Je zult maar een CV-ketel of een set zonnepanelen bestellen om er vervolgens achter te komen, dat het je niets kost. Dat overkwam de familie Van Oene uit Lemele en deheer Oosterbaan uit Ommen. Beide bezochten 17 november de Energiebespaardag van Installatietechniek Groen in Ommen. Een dag vol informatie en acties over duurzame oplossingen in en om het huis of bedrijf.

Organisator Installatietechniek Groen verlootte onder de bezoekers die op deze dag een nieuwe CV-ketel of set zonnepanelen aanschaften een gratis Nefit CV-ketel of set zonnepanelen. De familie van Oene uit Lemele mocht hun bestelde CV-ketel gratis mee naar huis nemen. Maandag 3 december werd de ketel geplaatst. Een Nefit Topline Aquapower. “Ik ben er bijzonder blij mee. Het is toch een behoorlijke uitgave die je maar eens in de zoveel jaar doet en we hadden nog nooit iets gewonnen’, aldus Van Oene enthousiast.

Meneer Oosterbaan uit Ommen ging er met de set zonnepanelen vandoor. Inmiddels liggen ze al op het dak van zijn woning. ‘Het spreekwoord ‘voor niets gaat de zon op’, geldt nu wel heel letterlijk’, lacht Oosterbaan die al enige tijd het plaatsen van zonnepanelen overwoog en tijdens de Energiebespaardag zijn kans schoon zag om van een scherpe aanbieding te profiteren. ‘En nu krijg ik ze ook nog voor niets. Geweldig. Toen de panelen er net op lagen, keek ik steeds als de zon scheen hoeveel Watt ze produceerden en of de elektriciteitsmeter terug liep, maar dat gedrag schijnen meer eigenaren van zonnepanelen in het begin te vertonen.’

Eigenaar Gerbrand Groen die de zonnepanelen en de installatie ervan aanbood bevestigt dat. ‘Iedereen is nieuwsgierig hoeveel ze kunnen besparen. Daar was ons de Energiebespaardag ook om te doen. Er is vaak meer mogelijk dan bewoners denken.’ Installatietechniek Groen wenst de winnaars veel plezier met en gemak van hun nieuwe duurzame installatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.