inbraken tijdens kerstdagen

Terwijl veel mensen de kerstdagen bij familie en vrienden vierden, grepen inbrekers hun kans. In het hele gebied van politie IJsselland werd 26 keer ingebroken tussen maandag 24 en donderdag 27 december.

In Ommen werd een keer ingebroken, in Lemele ook, in Hardenberg twee keer, in Deventer twee keer, in Staphorst drie keer, in IJsselmuiden twee keer en in Zwolle vijftien keer.

Opvallend zijn de woninginbraken die plaatsvonden aan het eind van de middagen (15-18 uur). Mogelijk waren de inbrekers gefocust op het uitgaans- bezoekgedrag van de bewoners. Naar de inbraken wordt een onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.