Home / archiefcentraal / hhc naar finale protos weering toernooi

hhc naar finale protos weering toernooi

OZC en Bergentheim haalden niet de finale, maar wel de tussen ronde. Voor beide teams een beetje sneu, want ze bleven ongeslagen maar werden verslagen op doelsaldo. OZC kwam in de poule van topfavoriet Hoogeveen 2 goals tekort. Valthermond 3-0, MSC 3-2 en HODO 3-2 werden aan de zegekar gebonden. Tegen Hoogeveen werd het 1-1. Nu mag het proberen om op 2 januari in Emmen tegen Rolder Boys, Bergentheim, Emmen en Dalen de laatste finale plaats te bemachtigen.

Voor Bergentheim geldt het zelfde. Tegen Nieuw Buinen speelde het 2-2, terwijl Drenthina 2-1, Titan 2-1 en SVBO 2-1 het onderspit moesten delven. Bergentheim kwam drie goals tekort.

De volgende 5 ploegen zijn al zeker van de finale. HHC, Hoogeveen, Nieuw Buinen, De Weide en Hollandscheveld. Wie er bij komt al zesde wordt woensdag bekend.Woensdag 2 januari begint het spektakel om 18 uur. De finale begint zaterdag om 12 uur in Emmen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.