heidepark brengt kransen naar de brugstede

De leerlingen van groep 8 van OBS Heidepark uit Lemelerveld hebben kerstkransen gemaakt voor de bewoners van de Brugstede. Op woensdag 19 december gingen de leerlingen hun zelfgemaakte kerstkransen wegbrengen.

Daar aangekomen werden ze eerst verwelkomt in een gezamenlijke ruimte waar enkele dames zaten. Deze waren heel erg verbaasd en erg blij met deze verrassing. Vervolgens mochten de leerlingen met een begeleidster mee om de andere kransen bij de bewoners aan te bieden. Dit werd door iedereen erg gewaardeerd.

Ook is er afgesproken dat de leerlingen vaker langskomen om iets leuks te doen, bijvoorbeeld een middag spelletjes doen. Zowel de bewoners als de leerlingen vonden het een geslaagde morgen. Ook leerlingen van andere groepen van de OBS Heidepark organiseren activiteiten voor en met de bewoners van de Brugstede gedurende het jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.