groenlinks zoekt nieuwe partijraad

Uit inhoudelijke debatten worden conclusies getrokken voor de vereniging, of het nu landelijke, Europese of regionale thema’s betreft. Of althans, dat is de bedoeling. Doet zij dat nog wel? GroenLinks zoekt kritische, gepassioneerde leden uit Overijssel die weten waar het heen moet met de partij.

De verkiezing zal zijn op de PLV in begin 2013, je mag als partijraadslid starten op 1 mei. Ben je geïnteresseerd, wil je een keer een partijraad bijwonen? Stuur dan een mailtje naar overijssel@groenlinks.nl voor meer informatie en/of om je aan te melden. Ook op http://organisatie.groenlinks.nl/partijraad vind je meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.