goede tijden voor lopers ag85

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG’85 doen wekelijks mee aan verschillende wedstrijden. Albert Mussche stuurde ons de volgende uitslagen.

Bij de Twee Bruggenloop in Zwolle gaat het parcours van vijf kilometer over de Mastenbroekerbrug en de Twistvlietbrug. Kort na de start van de wedstrijd ging de eerste brug open, zodat het merendeel van de deelnemers moest wachten. Door de organisatie is de eindtijd gecorrigeerd voor het oponthoud. Fred Koningstein liep de vijf kilometer in 21.18 minuten. Op de tien kilometer liep Johny Zunnebeld een tijd van 48.59 minuten en Klaas Compagner liep de vijftien kilometer in 1.03.01.

De Crossloop in Raalte is de tweede van de elf wedstrijden van het Sallands CrossCircuit. Michiel Huzen behaalde op de vijf kilometer opnieuw de tweede prijs. Ditmaal liep hij een tijd van 18.48 minuten.

De Henk Bijker Bovenboerloop in Nijeveen is een halve marathon die vooral bekend is vanwege de extreme weersomstandigheden. Twee jaar geleden kwamen de deelnemers in een sneeuwstorm terecht. Ditmaal was het fris, trok de wind kort voor de start aan en begon het zelfs even te regenen. Erwin Akkerman behaalde op de 21,1 kilometer de vijfde prijs overall met een tijd van 1.14.59, waarmee hij zijn persoonlijk record met zo’n anderhalve minuut verbeterde. Harm Kooiker werd met een tijd van 1.27.17 derde bij de Heren 50+. Klaas Compagner liep 1.31.30, Bennie Akkerman 1.35.00, Roelof Sondaar 1.42.59, Harm Dunnink 1.48.44, een verbetering van zijn persoonlijk record met zes seconden, Albert Timmerman 1.49.51.

Op de 11,4 kilometer liep Maurice Veijer een tijd van 46.39 minuten, Henk Akkerman 52.37. Gerda Akkerman behaalde met een tijd van 59.58 minuten de derde prijs bij de dames. Marleen Boessenkool en Frederiek de Boer liepen een tijd van 1.10.30.

Bij de Eurozorg Sintloop in Heerde liep Edwin van Leussen de vijf kilometer in 20.11 minuten. Johan van Leussen liep 20.33 minuten, waarmee hij zijn persoonlijk record met 21 seconden aanscherpte en Bennie Boldewijn liep 23.15 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.