Home / archiefcentraal / geen plek voor vechtdal in oliebollentest ad

geen plek voor vechtdal in oliebollentest ad

Wie zijn oliebollen koopt op basis van de oliebollentest van het Algemeen Dagblad, heeft dit jaar knap weinig aan de krant. Zwolle is de enige plek in de omtrek die in de krant voorkomt. Kennelijk hebben de testers van het AD geen bezoekje gebracht aan het Vechtdal.

De Stadsbakker in Zwolle eindigde met een 7 op plek 49. Het oordeel luidt: “Arend Kisteman is de exponent van een nieuwe generatie jonge enthousiaste bakkers. Hij is druk aan het zoeken geweest naar de optimale oliebol. Dat lukt tot op zekere hoogte. Kan nog beter.”

Koop jij wel je oliebollen in het Vechtdal? Vertel ons: waar moeten we zijn?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.