Home / archiefcentraal / fietsgeld voor hospicevrienden t huis de pastorie

fietsgeld voor hospicevrienden t huis de pastorie

Hadden de fietsers op de ‘langste’ dag van het jaar hun sponsorrit van Hardenberg naar Maastricht gemaakt, op de ‘kortste’ dag van het jaar kwamen Hendrik Jan Janssen en Aad Kolthof naar hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen om daar de opbrengst van deze ‘barre tocht’ aan te bieden.

In totaal fietsten de mannen van de EPDM-ploeg; Bert Heijkoop, Marcel Hakkers, Arjan Saadhoff, Aad Kolthof en Hendrik Jan Janssen, het mooie bedrag van 2.800 euro bij elkaar. De helft hiervan gaat naar de vrienden van het hospice in Dalfsen, de andere helft is bestemd voor de vrienden van het hospice in Hardenberg.

De vriendenbestuurders Dorothé Brinkman en Geert Bistervels namen de cheque van 1.400 euro glunderend in ontvangst. “Jullie hebben een puike prestatie geleverd” zegt Dorothé. “Niet alleen op sportief gebied – 600 kilometer fietsen in drie dagen is niet niks – maar zeker ook op financieel gebied voor het hospice. Wij zijn als Stichting Vrienden onlangs opgericht om het hospice ’t Huis De Pastorie financieel te ondersteunen. Het hospice heeft jaarlijks een tekort van ruim 30.000 euro en wij willen dat bedrag elk jaar werven om de begroting sluitend te krijgen, we zijn dus erg blij met dit mooie bedrag.”

“De fietstocht gaat volgend jaar een vervolg krijgen” zegt Hendrik Jan. “We hebben al een heel mooi plan en zijn al druk bezig met de uitwerking daarvan.”

“Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar jullie plannen” zegt Geert. “Is het nodig dat ik mijn fiets alvast eens goed nakijk en in het vet zet?”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.