extra nieuwjaarsfeest aan de singel in dalfsen

Er komt een extra nieuwjaarsfeest aan de Singel 2 in Dalfsen. Dat laat Jan-Willem van Leussen weten, een van de initiatiefnemers van het tweede feest. Het feest zal als een alternatief voor het Trefkoele-feest gelden, en is bedoeld voor ‘de oudere jeugd’; jongeren ouder dan 19. “We verwachten zo’n 400 bezoekers”, aldus Van Leussen.

De komende dagen zullen Jan Willem van Leussen met Martien Ekkelenkamp en Karel Kolde hard moeten werken, want over 3,5 week is het al zo ver. “Een hele uitdaging.” Overigens wordt het geen ‘piratenfeest’, zoals met name Ekkelenkamp ze regelmatig organiseert. “Het wordt absoluut niet een Nederlandstalig feest, er zal voornamelijk muziek uit de top 40 gedraaid en danceclassics. Het doel is een gezellig en laagdrempelig feest.”

Vanaf 10 december zullen de kaarten à 10 euro te koop zijn bij Music Palace en Het Oude Station in Dalfsen. Kaartjes zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, en alleen voor 19-plussers. Het feest wordt gehouden aan de Singel 2 in Dalfsen (Kolbe rijplatenverhuur), en zal duren van 1.00 tot 5.00, met een uitloop tot 6.00 uur.

In dorp Dalfsen wordt altijd een feest in de Trefkoele gegeven, in Nieuwleusen in De Schakel. De beheerder van De Schakel staat positief tegenover de plannen om meer nieuwjaarsfeesten toe te staan. De Trefkoele is minder enthousiast, door concurrentie zou het moeilijker worden het feest financieel haalbaar te maken. Vorig jaar het trio al een verzoek voor een alternatief nieuwjaarsfeest in bij de gemeente, dat toen werd afgewezen. “We merkten dat er de afgelopen jaren in de Trefkoele steeds meer jeugd kwam. Daarom willen wij iets organiseren voor de oudere jeugd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.