eindejaarscolumn stuiterbal bomvol feestjaar

Bent u ook naar het Winterdroom Kerstfestival geweest? Ik wel! En velen met mij. Wat was het heerlijk druk en gezellig zaterdag. Alles weer eens anders van opzet, iets compacter qua ruimte maar wel knusser en voller. En die samenzang met Jan Vayne was natuurlijk een knaller van jewelste. Bomvol Kerkplein met alleen maar zingende mensen, van mij mag dat volgend jaar zo weer! Wat een bijzonder warme sfeer!

Over de ‘Vrienden’ schrijf ik maar even niet te veel, die hebben al aandacht genoeg en het lijkt de goede kant op te gaan… ‘lijkt’, omdat dat al vaker het geval was. Iedereen lijkt wel te beseffen dat het anders moet, eindelijk. Even samen de schouders eronder en het moet toch goed komen.

Het was dit jaar een bomvol feestjaar, met talloze activiteiten, die eigenlijk keer op keer vernieuwend waren. En was de HVO nooit gelukt zonder al die enthousiaste vrijwilligers, dat moet nog maar eens gezegd. Hans de Groot, Micha Meijer, en vele anderen stonden van ’s morgens vroeg tot midden in de nacht steeds voor hen klaar, petje af!

Dit is mijn laatste column van het jaar alweer, dus ik wens u allen heel fijne feestdagen toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.