drie nieuwe sponsorgroepleden voor marienberg

Ondanks de enomische crisis is het de sponsorcommissie van voetbalvereniging Mariënberg toch gelukt om drie nieuwe sponsors toe te voegen aan de sponsorgroep. Webstores Internet Totaalbureau Hardenberg, TWR Installatie Vroomshoop en J. Veltink Bestratingen uit Hardenberg ondertekenden afgelopen 1 december de contracten. De handtekeningen die de heren namens het drietal bedrijven zetten verbindt hen voor minimaal drie jaar aan de V.V. Mariënberg.

Onder het genot van een kopje koffie en banketstaafjes werden de bedrijven verwelkomd door voorzitter Wim Hutten en relatiebeheeder Berjan Lennips. Na het ondertekenen van de contracten kregen de sponsoren als waardering van dank een bosje bloemen en het ging het vrolijke gezelschap op de foto met het eerste elftal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.