creatieve cursus met eric schutte

Inspelend op het project Jodendom van de gereformeerde en hervormde kerken in Ommen wordt er in de eerste maanden van 2013 een creatieve cursus gehouden. Onder leiding van Eric Schutte, beeldend kunstenaar en docent beeldende kunst en vormgeving, wordt er gewerkt rond het thema sjaloom (vrede).

Stapsgewijs komen de deelnemers tot een eigen verwerking en verbeelding van dit thema.

Tijdens de eerste cursusavond (16 januari) geeft Eric Schutte een lezing over de beeldtaal van de christelijke kunst. Deze avond staat open voor alle belangstellenden, ook niet-cursisten. De vervolgcursusavonden zijn op 30 januari, 13 en 27 februari en 13 en 27 maart.

Alle avonden vinden plaats in De Kern, Bouwstraat, Ommen en beginnen om 20.00 uur.

Bijdrage voor de totale cursus: 37,50 euro.

Aanmelden en informatie bij: J. Troost, geloven-en-kunst@pkn-ommen.nl, of 452195

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.