Home / archiefcentraal / computercursussen voor senioren

computercursussen voor senioren

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen geeft doorlopend computercursussen voor senioren. Deze cursussen worden gegeven in kleine groepjes van vier personen. Het tempo is rustig, waardoor er genoeg aandacht is. De bekwame computerdocenten hebben veel ervaring in het begeleiden van senioren.

De cursussen worden gegeven op diverse dagdelen in Dalfsen aan het Pleijendal 89 en in Nieuwleusen in de Olmen.

Aanmelden kan voor de volgende cursussen: basiscursus acht lessen, internet vijf lessen, Word acht lessen, Excel acht lessen, Picasa zeven lessen, Powerpoint acht lessen, internetbankieren twee lessen.

Ook geeft Landstede cursussen social media: Twitter, Facebook, Hyves, Skype. Deze cursussen bestaan uit één of twee lessen, afhankelijk van de groep. En in januari 2013 startj ook met de cursus ‘Fotoboek maken’. Het aantal lessen is afhankelijk van de groep.

De onkosten voor bovenstaande cursussen zijn tien euro per les.

Aanmelden bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, 0529-434570.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.