Home / archiefcentraal / bom gevonden bij graafwerkzaamheden laarbos

bom gevonden bij graafwerkzaamheden laarbos

De politie heeft een veiligheidszone in een straal van 110 meter afgezet, hiermee was de veiligheid voor de volksgezondheid gewaarborgd. Binnen dit gebied bevinden zich geen huizen. Nadat de restanten zijn verwjiderd, is het gebied weer veilig en wordt het weer vrij toegankelijk. De verweachting is dat dit in de loop van de avond zal geberen.

Het treinverkeer van Arriva tussen Zwolle en Emmen heeft geen hinder ondervonden van de ontploffing.

De waterkering voor het Laarbos wordt aangepast om te voldoen aan de normen voor waterveiligheid. Volgens de nieuwe normen is de waterkering Laarmanshoek niet hoog genoeg om de achterliggende bebouwing te beschermen tegen toekomstig hoogwater van de Vecht. De uitvoering van dit project is gecombineerd met de opgave om waterberging te creëren, met als doel het realiseren van een toekomstbestendig watersysteem.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.