atc krijgt stamtafel van tronktoernooi

Enkele organisatoren van het TronkToernooi hebben woensdag 12 december een bezoek gebracht aan het ArbeidsTrainingsCentrum (ATC) in Ommen. Reden voor het bezoek was dat het Tronktoernooi de opbrengst uit de verkoop van consumpties schenkt aan een goed doel. Het TronkToernooi is een voetbaltoernooi voor horecateams, dat in juli plaatsvindt.

Dit jaar was dat het trainingscentrum, waar leerlingen van De Maat en De Boslustschool uit Ommen bezig zijn met allerlei zaken die hen voorbereiden op de gang naar de arbeidsmarkt.

Het geld moest ten goede moest komen aan de leerlingen, zo vond het ATC team. Daarom werd voor een echte ‘stamtafel’ gekozen: een grote tafel waar alle leerlingen gezellig tijdens de pauze hun bakje koffie kunnen drinken en hun broodje kunnen eten.

Na een rondleiding in het ATC en nogmaals een bedankje werd er sfscheid genomen van Bert Martens, Erwin Dragt en Gerrit Kieft namens het TronkToernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.