aftellen voor vazel zaalvoetbaltoernooi

Het evenement, altijd tussen kerst en oud&nieuw georganiseerd heeft in verschillende toernooivormen plaatsgevonden maar bestaat de laatste vijf jaar constant uit 24 zaalvoetbalteams. Naast sportiviteit en gezelligheid, is een belangrijk kenmerk van het toernooi dat niet alleen Nieuwleusenaren, maar ook veel teams uit de rest van het Vechtdal hun opwachting maken.

Ook de organisatie bestaat na al die jaren nog uit dezelfde namen. Dit zorgt voor de nodige rust en stabiliteit die belangrijk zijn om een dergelijk evenement in goede banen te laten leiden. Dit alles zorgt voor steeds terugkerende teams, bekende gezichten en een mooie prestigestrijd.

Na de wedstrijden wordt de dag op een bijzonder goede en gezellige wijze afgesloten. De tiende editie wordt bijgestaan door verschillende acts. Zo zal in de middag voor de jeugd een clown aanwezig zijn en zal er vlak voor de finale een spetterend optreden zijn van een mystery gast. Na de finale rond de klok van 18:00 uur vindt de traditionele badjassen ceremonie plaats voor de winnaars en wordt er de vazel award uitgereikt voor de speler van het toernooi 2012. In 2012 was dit Rick Jan de Groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.