aanleg glasvezel start in januari

Stad voor stad, straat voor straat, wordt Nederland aangesloten op glasvezel, het netwerk van de toekomst. Met glasvezel open je een wereld aan mogelijkheden om te werken, leren en ontspannen. Ook de inwoners van Ommen hebben massaal een glasvezelabonnement afgesloten bij één van de serviceproviders. En daarmee ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. De aanleg begint half januari 2013.

Ommen Zuid is als eerste aan de beurt. Daarna volgen de andere delen van Ommen. Volgens de planning zijn in september alle woningen binnen het aansluitgebied van Ommen aangesloten op het glasvezelnetwerk. Voordat de werkzaamheden beginnen krijgen alle inwoners een informatiepakket toegestuurd. Via de postcodecheck op www.eindelijkglasvezel.nl/ommen kunnen bewoners zien wanneer hun huis wordt aangesloten.

Veel huishoudens in Ommen hebben al een abonnement afgesloten bij één van de serviceproviders. Inwoners van Ommen kunnen zich nog steeds aanmelden, ook voor een kosteloze glasvezelaansluiting. In de glasvezelwinkel aan het Kerkplein 6 staan medewerkers van Reggefiber klaar voor onafhankelijk advies over de verschillende serviceproviders en hun abonnementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.