zonnebloem boos op boze bejaarden

De Zonnebloemvrijwilligers van de afdeling Ommen vallen van hun stoel van verbazing. Zonnebloemvoorzitter Aad van der Wal: “Wat zie ik nou op Ommenleeft.nl? Ouderen in Ommen moeten zelf maar cadeautjes kopen? Is dat wat er klinkt uit de Ommer soap en sintomovie ‘Sint en de Boze Bejaarden’? Het moet niet gekker worden! Hebben al die kinderen en ouderen nou al die tijd dat de Zonnebloem in Ommen bestaat zitten slapen? De Zonnebloem bewijst toch al 34 jaren met die mooie sinterklaasactie ‘Zon in de Schoorsteen’ dat er voor ouderen (en geen bejaarden alsjeblieft) ook leuke cadeautjes zijn? Bij de Zonnebloem gaan die in deze donkere tijd juist voor! Net als bij onze Kerstactie die er nog aankomt.”

Het opgeven van namen van ‘zogenaamd zielige en boze bejaarden en zieken’ kan nog tot maandag 19 november bij D. Corté via 0529-453054 of B. Hirink via 0529-454033.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.