zevenjarige bakt lekkerste pizzas

“Toegegeven, hij is nog erg jong, maar zijn pizza was absoluut het lekkerste”, vindt Gery de Lange. “Wat wij ook bijzonder vonden, is dat hoewel Jurrian de jongste deelnemer was, hij als enige zijn pizza helemaal zonder hulp van anderen heeft gemaakt. Het zag er niet alleen prachtig uit, maar het smaakte nog heerlijk ook.”

De jeugdige kok neemt de complimenten achteloos in ontvangst. “Ik had het nog nooit eerder gedaan, maar het was helemaal niet moeilijk”, zegt hij. “Want ik weet namelijk precies wat ik lekker vindt: pizza salami. Die heb ik een beetje nagemaakt, maar dan zonder de salami, want die haal ik er altijd af.” Jurrian is blij met zijn dinerbon. Hij heeft nog even overwogen om met zijn vriendinnetje uit eten te gaan, maar hij koos voor zijn ouders en zusje. “Met familie is het toch het gezelligst”, vindt hij.

Hoewel hij later beslist geen kok wil worden, staat Jurrian volgens moeder Charlotte wel graag in de keuken. “Hij houdt van koken en bakken. Vooral van koekjes en cupcakes. Dat doet hij dan ook regelmatig”, zegt ze. “Het proeven en het experimenteren met allerlei verschillende smaakjes en ingrediënten is dus niet vreemd voor hem.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.