waterfront hoofdsponsor damitobeurs

De stichting Damito heeft voor haar consumentenbeurs in het voorjaar van 2013 het Waterfront Dalfsen als nieuwe hoofdsponsor gecontracteerd. De Ontwikkelingscombinatie Waterfront Dalfsen, een dochteronderneming van VolkerWessels, heeft in de Damito Consumentenbeurs een evenement gevonden waarop zij het startsein gaat geven voor de verkoop van bouwdeel 2 en plannen presenteert voor bouwdeel 5 in Waterfront Dalfsen.

Met de ondertekening van het sponsorcontract in de Hof van Dalfsen is de doorgang van de Damitobeurs Consumentenbeurs definitief geworden. Van donderdag 28 februari tot en met zaterdag 2 maart biedt De Trefkoele weer onderdak aan deze beurs, die volgend jaar haar zestigjarig bestaan viert. De voorbereiding is in een vergevorderd stadium en de beursvloer is nagenoeg verhuurd. Voor de laatste beursplaatsen kan men zich nog aanmelden via de website www.damito.nl

De stichting is blij met Ontwikkelingscombinatie Waterfront (OCW) Dalfsen als hoofdsponsor. OCW ondersteunt het initiatief van de stichting Damito om een bijdrage te leveren aan De Imminkhoeve, een vakantiecentrum voor mensen met een beperking. OCW wil hiermee haar maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel uitdragen.

De samenwerking tussen stichting Damito en OCW heeft voor beiden een toegevoegde waarde. De stichting Damito wil een goede en gezellige beurs organiseren voor zowel ondernemers als bezoekers. Als er dan ook nog een bedrag overblijft waarmee De Imminkhoeve ondersteund kan worden is voor hen de beurs zeker geslaagd. Voor OCW is het een goed moment om naar buiten te treden met de start van de verkoop en een consumentenbeurs is daarvoor een gelegenheid bij uitstek. De reguliere beursbezoeker kan kennis nemen van het Waterfront Dalfsen terwijl belangstellenden voor de bouwplannen ook de andere ondernemers op de beurs kunnen bezoeken.

Het Waterfront is het gebied tussen het centrum van het dorp en de rivier de Vecht. Het is een bijzondere locatie, naast het nieuwe gemeentehuis, aan het water. Dit gebied verandert de komende jaren ingrijpend. De voormalige Eshuisfabriek is al afgebroken en ook met de sloop van het voormalige gemeentehuis is begonnen. Op de plek van de voormalige Eshuisfabriek wordt gestart met de eerste fase in het Waterfront. In deze fase worden 2 bouwdelen gerealiseerd. In bouwdeel 1 komt de supermarkt Albert Heijn op de begane grond. Op de 1e en 2e verdieping worden huurappartementen gerealiseerd die door woningstichting Vechthorst verhuurd gaan worden.

In bouwdeel 2 komen in totaal 13 woningen in verkoop tijdens de Damito. Op de Damitobeurs wordt het startsein gegeven voor de verkoop. In de stand van OCW is materiaal van de te verkopen woningen, plattegronden en verkoopprijzen aanwezig. Belangstellenden kunnen hier terecht met al hun vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.