vrouw 62 uit hardenberg beroofd op straat

Op de Witte de Withstraat is dinsdagavond 13 november, rond 22.00 uur, een 62-jarige vrouw uit Hardenberg overvallen door een onbekende man. De vrouw liep vanaf het station richting de Admiraal Helfrichstraat.

Ter hoogte van de kruising werd ze benaderd door een jongen/man. Hij eiste geld van haar. Hij ging er uiteindelijk met de tas van de vrouw vandoor. Meteen daarop sloot zich een tweede man bij hem aan en samen renden ze richting de Admiraal Helfrichstraat en het Vechtdal College.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.